Ο «παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος»

Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ο κόσμος ψάχνει αφορμή για να κλάψει! Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγήσει κανείς το θέατρο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του παραλόγου, που ζούμε από την Δευτέρα. Ως δια μαγείας διαγράφηκαν από την ζωή ενός ανθρώπου όλα τα λάθη, οι παραλήψεις, τα πολιτικά ατοπήματα και εγκλήματα και όλοι κλαίνε(;), μάλλον την μοίρα τους και όχι τον πεθαμένο.

Μοναδικός κερδισμένος είναι τα "αφεντικά" του σάπιου πολιτικού κατεστημένου,
που έχουν στήσει τρικούβερτο γλέντι βλέποντας πρώην βασιλείς, δεξιούς, αριστερούς, πάνω, κάτω, να επιδίδονται σε θεατρινισμούς και πένθος κατά παραγγελία προς λαϊκή κατανάλωση.

Και ο «παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος» (για να θυμηθούμε τον Biermann) θρηνεί χαμένους ηγέτες(;) και αναπολεί το "μεγαλείο", που ο ίδιος έβριζε πριν από κάποια χρόνια. Του υπέδειξαν να συγκινηθεί και δάκρυσε, του προπαγάνδισαν πένθος και κλαίει. Το γιατί δεν τον απασχολεί! Δεν θα περάσουν καν 10 χρόνια για να ξεχάσει -αλήθεια αυτό του θυμίζει κάτι;- καθώς από το τριήμερο όλα θα γίνουν όπως πριν, δηλαδή δεν θα τον απασχολεί αν ζει ή αν πέθανε ένας (ακόμα) "απόστρατος" πολιτικός.

Αρνούμαι να πετάξω το μυαλό μου στα σκουπίδια και να ξεχάσω την πολιτική, που έπληξε ανεπανόρθωτα το Έθνος! Ο Θεός είναι Εκείνος, που θα μας κρίνει όλους και θα αποφασίσει το τι θα ξεχάσει και τι όχι από όλα όσα κάναμε και θα κάνουμε μέχρι το τέλος της ζωής μας. Εμείς έχουμε χρέος να στηλιτεύουμε, όχι τους ανθρώπους, αλλά τις συμπεριφορές, που ζημίωσαν την Πατρίδα μας! Τα δάκρυα και η θλίψη μας πρέπει να είναι για τους πραγματικούς Πατέρες μας, που όχι απλά χάσαμε, αλλά δεν τιμήσαμε ποτέ όσο θα έπρεπε, αγνοώντας και υποτιμώντας τις αμέτρητες ευεργεσίες τους προς εμάς.

Ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός και, κυρίως, ό,τι προβάλλουν τα Μέσα Ενημερώσεως(;) δεν είναι σημαντικό γεγονός, αλλά προπαγάνδα. Παρότι είχα αποφασίσει να μην σχολιάσω το γεγονός, θεωρώ πως μετά από την πλύση εγκεφάλου των τελευταίων ημερών είναι απαραίτητο να πει κάποιος το «στώμεν καλώς», χωρίς ωστόσο να καταφύγει στις ύβρεις και στις χυδαιότητες ορισμένων, που απλά φανέρωσαν το μέγεθος του complex κατωτερότητός τους.

Κλείνοντας θέλω να απευθύνω μια προσωπική ερώτηση στον αρχηγό του κόμματος της pizza και του frappé: Καλά όλοι οι άλλοι, που υποκρίνονται πως θλίβονται και κλαίνε. Εσείς δεν ντρέπεστε να υποκρίνεστε τον θλιμμένο, ιδιαίτερα τώρα που εκπληρώθηκαν οι κατάρες σας; Ή μήπως κι αυτές δεν τις εννοούσατε;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! Το σύστημα σας κοροϊδεύει και εσείς ζητάτε κι άλλο! Τρελοί, ανισόρροποι, προδότες, φασίστες, διεστραμμένοι, ακραίοι, τυχαίοι, αμοραλιστές και κάθε καρυδιάς καρύδι βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει την εμπιστοσύνη σας και να σας στέλνει ακόμα πιο βαθειά στον βούρκο! Έως πότε;
 
voloudakis.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις